Simon van Maurik.

Kandidaat #7

 

Wie is Simon van Maurik?

Geboortedatum: 30 april 1982
Woonplaats: Middelharnis
Sociale media: Twitter, Facebook en LinkedIn
Expertises:

✅ Zorg
✅ Onderwijs
✅ Participatie

Iedereen bewandelt zijn eigen pad. Daarbij is een goede basis noodzakelijk en hulp waar nodig.”

Goeree-Overflakkee groeit: niet het eiland zelf, maar wat er op het eiland gebeurt. Er komen meer mensen bij, de werkgelegenheid neemt toe door uitbreiding van bedrijven en het ontstaan van nieuwe bedrijven. Daardoor groeit ook de maatschappelijke vraag naar onderwijs en zorg. De beroepscampus is daar een goed voorbeeld van. Maar ook daar is er ambitie om verder te groeien. Met het groeiende eiland neemt ook de vraag naar zorg toe, zorg in de breedste zin des woord. Van jeugdzorg tot en met ouderenzorg en alles wat daar tussenin zit. En ook daar is er ambitie genoeg om hierin te voorzien en beter te worden!

En dat stemt mij positief. Want bij ambitie horen plannen. Plannen om doelen te bereiken, om waar te maken wat je voor ogen hebt. En dat is ook waar de VVD voor staat. Maar de VVD heeft ook oog voor diegene die de hulp nodig heeft. Want het kan en mag niet zo zijn dat je als inwoner van ons prachtige eiland jezelf niet gehoord voelt als het gaat over een vraagstuk over school voor de kinderen of zorg voor jezelf of je naasten?

De VVD heeft oog voor die ondernemer in de zorg en het onderwijs die een plan heeft om het naar een hoger niveau te tillen, om de maatschappij te helpen en te verbeteren. Met elkaar vormen wij de gemeente Goeree-Overflakkee waar het goed vertoeven is en laten wij er dan ook met elkaar alles aan doen om dit zo te houden voor ook de komende generaties.

Mocht je een vraag hebben, of mij met mij van gedachten willen wisselen dan nodig ik je graag uit om met mij contact op te nemen. Schroom niet en laat van je horen. Want vragen en zijn er om beantwoord te worden en ook ben ik benieuwd naar je mening.