Robbert Deelen.

Kandidaat #8

 

Wie is Robbert Deelen?

Geboortedatum: 17 oktober 1986
Woonplaats: Herkingen
Sociale media: LinkedIn
Expertises:

✅ Duurzaamheid & Energietransitie
✅ Huisvesting
✅ Mobiliteit

“Laten we ons samen inzetten voor het verduurzamen van Goeree-Overflakkee en het eiland klaarmaken voor de komende energietransitie.”

Mijn naam is Robbert Deelen (35) Nadat ik met mijn vrouw verhuist ben naar Brabant (Oirschot), zijn we een aantal jaren later weer teruggegaan naar Herkingen. We wonen nu in mijn ouderlijk huis. Hier kan ons zoontje heerlijk opgroeien in de natuur en rust van dit mooie eiland.

Na de basisschool heb ik het VMBO en MBO gevolgd en beide succesvol afgesloten. Na het MBO ben ik gaan werken, waarbij ik altijd werkzaam ben geweest in de industrie. Eerst ben ik begonnen als procesoperator en vervolgens de overstap gemaakt naar de werkvoorbereiding. Ik ben begonnen als junior werkvoorbereider en zo doorgegroeid naar mijn huidige functie als projectcoördinator bij een grote aannemer.

In mijn huidige rol als projectcoördinator doe ik nu projecten en werkzaamheden via een raamcontract voor de stadsverwarming in de gemeente Rotterdam voor onze opdrachtgever
Vattenfall & Eneco.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om lekker te wandelen bij ons in de natuur met het gezin en de hond. Daarnaast houden mij vrouw en ik van het bourgondische leven en gaan we op z’n tijd lekker uiteten met ons tweetjes of als gezin. En houden we er ook van om lekker een terrasje te pikken of een bioscoopje te pakken.