Ronald Weydema.

Raadslid

 

Wie is Ronald Weydema?

Geboortedatum: 11 mei 1956
Woonplaats: Sommelsdijk
Email: Ronaldweydem@gmail.com
Expertises:

✅ Veiligheid & Crisisbeheersing
✅ Cultuur (lid van de culturele raad Goeree-Overflakkee)
✅ Verkleinen afstand bevolking en politiek

“Blijf niet langs de zijlijn staan en denk mee in oplossingen over vraagstukken die nu en in de nabije toekomst spelen op ons mooie eiland.”

Ik ben getrouwd met Els, vader van twee kinderen en woon al meer dan 43 jaar in de gemeente Goeree-Overflakkee. Ik heb een ruime ervaring opgebouwd als commissaris van politie en eindverantwoordelijke voor de provincie Zeeland op het gebied van veiligheid en crisisbeheersing. Aspecten die ook zeker zichtbaar en onzichtbaar op ons eiland spelen.

Cybercriminaliteit, verdovende middelen, verkeersveiligheid of ondermijning zijn onderwerpen waar ik stevig op in ga zetten. Ik sla graag een brug tussen de bewoners van alle woonkernen en het gemeentehuis. Ik sta voor een Goeree-Overflakkee waar je je veilig voelt en de leefomgeving prettig is. Cultuur vind ik het cement in de samenleving waar iedereen mee in aanraking zou moeten komen. Ik vind dat ook op Goeree-Overflakkee de overheid er is om cultuur te stimuleren tussen diverse partijen. Het werkt mee aan verbinding en een Goeree Overflakkee waar mensen graag willen wonen en recreëren.

Het verkiezingsprogramma van de VVD GO voor de komende gemeenteraadsverkiezingen is positief en ambitieus geschreven. Ik nodig je uit het programma te lezen. Zoals gezegd wil ik graag met je in gesprek zodat je mij kunt laten weten wat je belangrijk vindt of wat je hierin mist. Laat het mij weten in een persoonlijke reactie en ik zal hierop reageren.