Nynke Zwaga.

Raadslid.

 

Hallo, mijn naam is Nynke Zwaga, geboren in 1992 te Zeewolde. Sinds 2014 ben ik woonachtig in Middelharnis. Naast mijn raadslidmaatschap ben ik werkzaam als accountmanager bij de Agrarische Bedrijfsverzorging. Hiervoor heb ik enige jaren gewerkt als bewindvoerder in de Wettelijke schuldsanering (Wsnp) en als projectleider op het gebied van gemeentelijke schuldhulpverlening.

Naast mijn werk ben ik actief in het verenigingsleven op Goeree-Overflakkee. Ik vind het belangrijk om mijn steentje bij te dragen aan de samenleving, in het bijzonder de samenleving op het mooie Goeree-Overflakkee. Sinds enkele jaren ben ik actief als bestuurslid van twee jongerenverenigingen, hier vervul ik de taken van secretaris en penningmeester.

Al jaren volg ik met veel interesse de landelijke politiek. Sinds mijn verhuizing naar Goeree-Overflakkee is de politiek op gemeentelijk niveau steeds meer naar de voorgrond gekomen. Dit hangt samen met de actieve houding die ik heb ingenomen sinds ik woonachtig ben in Middelharnis. Om Goeree-Overflakkee tot mijn eiland te maken probeer ik mij zo goed mogelijk te integreren in het regionale leven.  Eén van mijn speerpunten is het enthousiasmeren van mijn leeftijdsgenoten in de (lokale) politiek.

Graag maak ik met u kennis op één van onze bijeenkomsten of bij u in de buurt.