Binic Vreugde.

Raadslid.

 

Ik ben Binic Vreugde en zit vanaf 1 juni 2021 voor de VVD in de gemeenteraad van Goeree-Overflakkee. Ik heb jarenlange politieke ervaring op Goeree-Overflakkee.

Ik ben 55 jaar en vader van twee lieve dochters. Ik woon reeds 29 jaar in Middelharnis en ben een geboren Brabander. Ik werk al bijna 34 jaar in het onderwijs. Eerst werkzaam in het voortgezet onderwijs en nu in het primair onderwijs.

Thans ben ik werkzaam op de Waalse school in Rotterdam. Ik heb het MBO in de economische sfeer gedaan en ben daarna in het HBO naar de PABO gegaan. Vervolgens heb ik diverse opleidingen gevolgd in het onderwijsveld.

Bestuurlijke en managementervaring heb ik in de afgelopen jaren opgedaan middels het bestuurslidmaatschap van de locatieraad van de R.K. kerk te Middelharnis. Ik heb inmiddels 15 jaar ervaring als raadslid. Ik ben in de politiek gegaan, omdat ik daadwerkelijk iets wilde betekenen voor de gemeenschap. Alleen stemmen op een partij vond ik te weinig, vandaar dat ik tot de lokale politiek ben toegetreden.

Voor en door mensen is een belangrijk motto. Ik ga ervan uit dat men in harmonie werkt voor ons eiland. In harmonie bedoel ik met wederzijds respect voor anderen.