Ellen Nijssen.

Kandidaat #1 (lijsttrekker)

 

Wie is Ellen Nijssen?

Geboortedatum: 31 januari 1969
Woonplaats: Middelharnis
Sociale media: Facebook, Twitter en LinkedIn
Expertises:

✅ Economie & ondernemen
✅ Wonen & ruimte
✅ Inhoudelijk sterk & Intrinsiek gemotiveerd

“Samen voor een veiliger, vrijer en welvarender Goeree-Overflakkee.”

Wat leuk dat je mijn persoonlijke pagina bezoekt. Mijn naam is Ellen Nijssen. Een echte doener die bruist van de energie. Trotse moeder van Eva en partner van Kees. Geboren en getogen op ons mooie Goeree-Overflakkee en woonachtig in Middelharnis. In het dagelijks leven ben ik zelfstandig ondernemer.

Politiek heeft zolang ik me kan herinneren mijn interesse gehad. Na mijn actieve periode binnen de serviceclub Ladies’ Circle ben ik eind 2014 lid geworden van de VVD. Al vrij snel werd ik gevraagd om zitting te nemen in het bestuur en vanaf juni 2015 vervulde ik de rol van secretaris. Hoewel mijn ambities meer op het politieke vlak lagen, was deze rol een goede leerschool. Ik heb de korte lijnen binnen de VVD leren kennen en door mijn deelname vanuit het bestuur aan de steunfractie kwam ik in aanraking met de politiek (deze weg kan ik een ieder aanbevelen) en werd mijn ambitie bevestigd.

Voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 stelde ik me kandidaat en met een mooi aantal voorkeurstemmen werd ik gekozen in de gemeenteraad. We zijn inmiddels bijna vier jaar verder. Tot op de dag van vandaag heb ik geen spijt van mijn weloverwegen besluit om politiek actief te worden. Zonder enige twijfel heb ik me wederom verkiesbaar gesteld. Als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen ga ik samen met ons enthousiaste team kandidaat-raadsleden aan de slag voor een sterker liberaal geluid. Dit is hard nodig.

Eerlijk: het kost tijd, energie en soms een lange adem maar wat is het mooi om volksvertegenwoordiger te mogen zijn! Wil je ook politiek actief worden, sparren over een bepaald onderwerp, iets op de politieke agenda krijgen? Ik ga graag met je in gesprek!