Raymond Segers.

penningmeester

 

In april 2021 ben ik naar het mooie Herkingen verhuisd. Als ‘overkanters’ uit Rotterdam (dan hebben we dat gelijk maar gehad) hebben wij de drukte van de stad verruild voor een huis met tuin op dit mooie eiland. Ik woon daar samen met mijn vrouw Mariana en onze hond en kat. Inmiddels ben ik 37 jaar. Na mijn studie Technische Bedrijfskunde aan de Hogeschool Rotterdam en een master Marketing aan de Erasmus Universiteit ben ik, na wat omzwervingen, bij De Jong Verpakking gaan werken.

Herkingen voelt nog steeds als een geweldige keuze. In mijn vrije tijd wandel ik nu veel met de hond en met iets beter weer ga ik fietsen op de mountainbike of toerfiets. Ook kun je mij de hele dag achter de BBQ vinden. Tijdens de donkere avonden lees ik veel.

In Rotterdam was ik actief als campagneleider voor de Rotterdamse VVD en heb ik ook diverse trainingen en de Masterclass gevolgd. Ik heb mogen meewerken aan de verkiezingen voor het Europees Parlement en de Tweede Kamerverkiezingen. Door die functie had ik al contacten bij de VVD Goeree-Overflakkee. En nu ook een rol in het bestuur als penningmeester.